zondag 5 augustus 2012

Invergordon


Invergordon – een schilderachtige cruise naar Schotland met MSC Cruises en verken de Highland Heartlands


Houdt u van een ruige, maar romantische landschappen? Dan zijn de Hooglanden zeker een bezoekje waard! Een sprookjesachtige plaats met de geluiden van een doedelzak.Schotland heeft het allemaal.. erfgoed, geschiedenis, romantiek en landschappen.

Het charmante stadje Invergordon is een belangrijke haven voor de cruiseschepen van MSC Cruises naar Noord-Europa en Scandinavië en de toegangspoort tot deschilderachtige Hooglanden. Invergordon is gelegen op de Cormarty Firth in een diepe natuurlijke haven waar uw luxueze cruiseschip zal aanmeren.

Bewonder de 11 complexe muurschilderingen van het lokale leven en landschappen. Haal het beste uit uw cruisevakantie en kies voor een excursie met MSC Cruises.  beste manier om het meeste uit uw vakantie tijd is om ons aan te sluiten op een MSC Cruise wal excursie pakket, we hebben uitstapjes die te nemen aan de belangrijkste bezienswaardigheden en bieden geweldige aanbiedingen op de lokale attracties. Bezoek Loch Ness en de jacht op de legendarische Nessie Monster, of reis naar het bruisende centrum van Inverness, een geweldig alternatief voor beter bekende Edinburgh.

Literatuurliefhebbers kunnen zien van hun favoriete toneelstuk van Shakespeare tot leven komen met een bezoek aan de 14e eeuw Cawdor Castle, welke functies in het donker verhaal van Macbeth en is nog steeds de thuisbasis van de Cawdor familie. Andere opmerkelijke monumenten in het gebied zijn Dunrobin Castle en Brodie Castle, alsook de prachtige kathedraal van Dornoch, een prachtige 13e eeuwse kerk (en Madonna's trouwlocatie!). Bezoek een tartan-weefcentrum en zie hoe Schotse plaid is geproduceerd, of een van de vele whisky stokerijen in het gebied, er zijn vele mogelijkheden voor sourcing kwaliteit souvenirs en een token herinnering van uw cruise vakantie in Schotland.