donderdag 25 juli 2013

De Armonia

MSC Armonia: vakantie in harmonie


Het luxueuze cruiseschip MSC Armonia doet zijn Italiaanse naam eer aan. Dit is een fantastisch voorbeeld van hoe ruimte en intimiteit in perfecte harmonie kunnen samengaan. De prachtige MSC Armonia, een van de kleinere schepen van MSC Cruises, ademt Italiaanse stijl en verwent ruim 3000 gasten. Daarom is het een van onze beste reisopties voor een gezinscruise.

Met een selectie prachtige suites met privébalkons biedt MSC Armonia het panoramische zicht op zee waar onze passagiers zo naar uitkijken, samen met grote ontmoetingsruimtes waar u tijdens die gedroomde vakantie kunt samenkomen met vrienden en familie.

Geniet van elkaar én van de zon aan een van de 2 buitenzwembaden, train in de fitnesszaal, ontspan in het wellnesscentrum, dans de hele nacht in de fonkelende discotheek, geniet van cultuur en amusement in het theater of waag een gokje in het chique casino! Kinderen zullen dol zijn op de kinderclub en kunnen aan boord zelfs een partijtje minigolf spelen! Proef van ‘la bella vita’ in onze 2 restaurants of gezellige pizzeriagrills. 

MSC Cruises heeft MSC Armonia, een van onze eerste cruiseschepen, volledig vernieuwd. Met de nieuwe, hypermoderne voorzieningen kunt u pas echt ontspannen in een verfijnde, elegante omgeving die zorgvuldig is ontworpen met Italiaanse sfeer. En dat is zichtbaar tot in het kleinste detail! MSC Armonia is een droom die werkelijkheid wordt. Deze buitengewone drijvende wereld heeft slechts één doel: u met volle teugen van uw magische vakantiecruise laten genieten!

Breng eens een bezoekje aan het schip Armonia!

European Vision - MSC Armonia The European Vision was completed in 2001 by Chantiers Atlantique for Festival Cruise Line. She is a sistership of European Stars and an enlarged version of the Mistral in 1999. Following the collapse of Festival, European Vision was sold at auction to MSC Crociere in 2004, becoming the MSC Armonia. European Vision details: 58714 Gross Tons, Length: 251.2m, 1506 Passengers (2119 max), Crew 763


George Poulides richtte Festival Cruises op in 1992. Het bedrijf startte in 1994 na de aankoop van MS De Azur van Chandris Cruises. Het volgende jaar verwierf het bedrijf MS Starward van Norwegian Cruise Line, hernoemde haar MS Bolero. Een derde tweedehands schip volgde in 1997, toen MS Southern Cross werd overgenomen van Premier Cruise Line en omgedoopt tot MS Flamenco in diesnt van Festival. Festival Cruises verwierf hun eerste nieuw te bouwen schip in 1999, toen MS Mistral werd geleverd door Chantiers de l'Atlantique in Frankrijk. In 2000 kondigde Festival Cruises dat het bedrijf zou worden samengevoegd in Peninsular en Oriental Steam Navigation Company (P & O), maar Festival Cruises zou onder P & O als maatschappijnaam worden gehandhaafd. Het fusieplan werd later dat jaar doch vanwege de lage waarde van de cruise lijn aandelen werden die plannen niet uitgevoerd. Twee extra newbuilt schepen op basis van een vergrote versie van het Mistral ontwerp werden geleverd in 2001 en 2002 als respectievelijk de MS Europese Vision en MS European Stars. 
 Festival Cruises had een optie voor nog twee schepen van het uitgebreide Mistral ontwerp van deze optie werd echter geen gebruik gemaakt en de twee Mistral-klasse schepen werden gebouwd voor MSC Cruises als MSC Lirica en MSC Opera. Festival Cruises ging failliet in het begin van 2004, op alle schepen van de onderneming werd beslag gelegd en vervolgens geveild aan andere exploitanten; European Stars en European Vision werden verkocht aan MSC Cruises.